با کاهش دما زیر یک تا پنج درجه، بیش از 9 هزار تن محصول باغی در شهرستانهای لنجان، مبارکه، گلپایگان، سمیرم، شهرضا، نجف آباد، دهاقان، تیران و کرون، خوانسار و اردستان از بین رفت .
به گزارش دانشنام به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، سرمازدگی بهاره، 740 میلیارد ریال خسارت به باغهای استان اصفهان وارد کرد .
مسئول امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در این مورد گفت: در پی این سرمازدگی به چهارهزار و 718 هکتار محصولات باغی این استان از جمله بادام، زردآلو، گیلاس، گردو، آلو، هلو و شلیل خسارت وارد شد .
احمد رئیسزاده افزود: با کاهش دماطی چند روز اخیر، بیش از 9 هزار تن محصول باغی در شهرستانهای لنجان، مبارکه، گلپایگان، سمیرم، شهرضا، نجف آباد، دهاقان، تیران و کرون، خوانسار و اردستان از بین رفت .
استان اصفهان با حدود 71 هزار هکتار باغ میوه ظرفیت تولید سالانه 600 هزار تن انواع میوه از جمله سیب درختی، بادام، زردآلو، گیلاس و آلبالو دارد .