دوشنبه, 05 آذر 1403 Monday 25 November 2024 00:00

 نام :                                            قورمه به 

مواد لازم:

گوشت کم چرب:                                  200گرم


به:                                                 2 تا 3 عدد متوسط


آلوچه خشک:                                     100 گرم (یک مشت)


پیاز:                                               1 عدد


سیر:                                               1 حبه


روغن:                                             به میزان لازم


نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین:             به مقدار لازم و دلخواه

طرز تهیه:
گوشت را شسته، خرد می کنیم و با پیاز که نگینی خرد کرده ایم و سیر له شده، به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن، تفت می دهیم. به ها را شسته، به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به همراه کمی زردچوبه داخل گوشت می ریزیم و خوب تفت می دهیم، سپس مقداری آب روی مواد ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود. دراین فاصله، آلوچه ها که قبلا شسته و خیس کرده ایم را داخل خورش ریخته، نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد.

نکته ها:
اگر دوست داریم خورشتمان ترش و شیرین تر شود کمی آبغوره و شکر به آن اضافه می کنیم.
این خورشت هم مثل سایر خورشت ها با برنج خورده می شود اما بعضی افراد تمایل دارند آن را کوبیده و با نان مصرف می کنند.

نوشتن دیدگاه