نام : قورمه به
مواد لازم:
گوشت کم چرب: 200گرم
به: 2 تا 3 عدد متوسط
آلوچه خشک: 100 گرم (یک مشت)
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین: به مقدار لازم و دلخواه
طرز تهیه:
گوشت را شسته، خرد می کنیم و با پیاز که نگینی خرد کرده ایم و سیر له شده، به همراه 2 قاشق غذاخوری روغن، تفت می دهیم. به ها را شسته، به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به همراه کمی زردچوبه داخل گوشت می ریزیم و خوب تفت می دهیم، سپس مقداری آب روی مواد ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود. دراین فاصله، آلوچه ها که قبلا شسته و خیس کرده ایم را داخل خورش ریخته، نمک و فلفل اضافه می کنیم و می گذاریم تا خوب بپزد و جا بیفتد.
نکته ها:
اگر دوست داریم خورشتمان ترش و شیرین تر شود کمی آبغوره و شکر به آن اضافه می کنیم.
این خورشت هم مثل سایر خورشت ها با برنج خورده می شود اما بعضی افراد تمایل دارند آن را کوبیده و با نان مصرف می کنند.