جمعه, 02 آذر 1403 Friday 22 November 2024 00:00

  نام:                                          طلا نقره

مواد لازم برای 4 نفر:

گوشت راسته:                         250 گرم

آرد نخود:                              250 گرم

برنج:                                   1 لیوان

پیاز:                                    1 عدد متوسط

نمک، زردچوبه و ادویه:            به میزان لازم

طرز تهیه:
گوشت و پیاز را در هاون می کوبیم و با نمک و دیگر چاشنی ها مخلوط می کنیم. آرد نخود را هم اضافه کرده و تا اندازه ای که این مواد تبدیل به خمیر بشود، آب می ریزیم. خمیر را آنقدر ورز می دهیم تا جا بیفتد و از حالت چسبندگی در بیاید. قابلمه ای را آب کرده و می گذاریم جوش بیاید و خمیرها را گلوله کرده و در آب جوش می اندازیم. گلوله ها که کمی قل خورد برنج خیس خورده را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد.

نکته ها:
* وجه تسمیه این غذای زمستانی به قلیه نخودهای زرد رنگ و برنج سفید رنگ آن برمی گردد.
* اگر طلا نقره برای درمان سرماخوردگی طبخ نشود فلفل را هم به بقیه چاشنی ها اضافه می کنیم. بعضی افراد به برنج کمی هم زردچوبه می زنند و بعضی دیگر کمی شوید به برنج اضافه می کنند.

نوشتن دیدگاه