جمعه, 14 ارديبهشت 1403 Friday 3 May 2024 00:00

نام:                            کوفته طلا نقره:

مواد لازم برای 6 نفر:

گوشت راسته:                250 گرم


آرد نخود:                     250 گرم


برنج:                          250گرم


پیاز:                           1 عدد متوسط


نمک، زردچوبه و ادویه:   به میزان لازم


طرز تهیه:
نیم کیلو گوشت را با یک پیاز درشت در هاون می کوبند و با نمک زردچوبه و ادویه را مخلوط می کنند. 250 گرم آرد نخود را هم اضافه کرده و تا اندازه ای که این مواد تبدیل به خمیر (نه سفت و نه شل) بشود، آب می ریزند. خمیر را آنقدر ورز می دهند تا جا بیفتد و از حالت چسبندگی در بیاید. بعد 250 گرم برنج خیس خورده و آبکش شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنند. قابلمه ای را آب کرده و می گذارند جوش بیاید مقداری پیاز هم تفت داده و به همراه کمی زردچوبه و یک قاشق رب در آب جوش می ریزند. از مواد خمیری گلوله هایی درست کرده و داخل قابلمه می اندازند. در قابلمه را می بندند و می گذارند با حرارت کم بپزد.

نوشتن دیدگاه