نام: کوفته طلا نقره:
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت راسته: 250 گرم
آرد نخود: 250 گرم
برنج: 250گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
نمک، زردچوبه و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
نیم کیلو گوشت را با یک پیاز درشت در هاون می کوبند و با نمک زردچوبه و ادویه را مخلوط می کنند. 250 گرم آرد نخود را هم اضافه کرده و تا اندازه ای که این مواد تبدیل به خمیر (نه سفت و نه شل) بشود، آب می ریزند. خمیر را آنقدر ورز می دهند تا جا بیفتد و از حالت چسبندگی در بیاید. بعد 250 گرم برنج خیس خورده و آبکش شده را به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنند. قابلمه ای را آب کرده و می گذارند جوش بیاید مقداری پیاز هم تفت داده و به همراه کمی زردچوبه و یک قاشق رب در آب جوش می ریزند. از مواد خمیری گلوله هایی درست کرده و داخل قابلمه می اندازند. در قابلمه را می بندند و می گذارند با حرارت کم بپزد.