جمعه, 14 ارديبهشت 1403 Friday 3 May 2024 00:00


نام:                                      پلوشیره


مواد لازم:

برنج:                                   2 الی 3 لیوان


شیره خرما یا انگور یا هر دو:      یک تا دو ملاقه


رشته پلویی:                           ربع کیلو


کشمش و نبات:                       به میزان دلخواه


زعفران:                               به میزان لازم

 

طرز تهیه:
برنج را خیس می کنیم. شیره را با کمی روغن می جوشانیم. اگر دوست داریم شیرینی غذا بیشتر باشد کمی نبات هم به شیره های در حال جوشیدن اضافه می کنیم.
پنج دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکشی نماییم رشته ها را به آن اضافه می نماییم. چون ممکن است شیرینی به سفت شدن برنج کمک کند، برنج را تا کاملا نرم نشده آبکشی نمی کنیم. شیره را روی برنج داده و دم می گذاریم. در صورت دلخواه کشمش را هم همین زمان میان برنج می گذاریم.

 

نکته:

این غذا بیشتر ویژه ماه رمضان بود و سر سفره افطار در کنار آبگوشت بزماش قرار
می گرفت.

با تشکر از خانم ام لیلا محمدپور

نوشتن دیدگاه