نام های دیگر : قیمه ریزه برنجی، کوفته قلقلی
مواد لازم:
گوشت بدون چربی: 250 گرم
آرد نخودچی: 150 گرم
برنج: یک سوم پیمانه
پیاز: 2 عدد متوسط
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان مصرف
طرز تهیه:
گوشت را به همراه یک پیاز چرخ می کنیم. آرد نخودچی، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. سپس برنج را که از قبل خیس نموده ایم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مواد را به صورت گلوله های کوچک در آورده کنار می گذاریم. یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد می کنیم و به همراه کمی روغن درون قابلمه تفت داده کمی زرد چوبه می زنیم. آب را هم اضافه کرده وقتی به جوش آمد گلوله های را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده، در ظرف را می گذاریم تا بپزد و جا بیفتد. این غذا با نان خورده می شود.
نکته:
مصرف این غذا با ترشی بادمجان بسیار لذیذ است.
قیمه ریزه (قرمزه) معمولی نیز به همین صورت تهیه و پخت می گردد با این تفاوت که فاقد برنج است.