جمعه, 02 آذر 1403 Friday 22 November 2024 00:00

نام:                                                       قیمه شوربا

مواد لازم:

گوشت فاقد چربی:                                        200 گرم


برنج (ترجیحا نیم دانه شمال یا لنجان):                1 تا 1/5پیمانه


سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید:                  3 فنجان (خرد شده)


نمک، فلفل، زردچوبه و روغن:                         به میزان لازم

 

طرز تهیه:
گوشت را به همراه 1/5فنجان سبزی چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه زده به صورت گلگوه های کوچک (قیمه) در می آوریم و به همراه مابقی سبزی با مقداری آب می گذاریم تا نیم پز شود، در این فاصله نمک، فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم، سپس رنج که از قبل خیس کرده ایم را اضافه کرده کمی هم روغن ریخته و می گذاریم تا خوب جا بیفتد.

نکته:  چاشنی این غذا آب لیمو می باشد و برای بهتر جا افتادنش اگر مایل باشید می توانید در حین پخت یک قاشق آرد گندم بود داده به ان اضافه کنید. این غذا سبک و برای زمستان و سرماخوردگی بسیار نافع است.



نوشتن دیدگاه