جمعه, 02 آذر 1403 Friday 22 November 2024 00:00

ماده لازم: باقالی لپه شده، آویشن، ادویه

صبحانه ای است که پختن آن روزگاری شغل اصلی بعضی افراد در محل های مختلف پیشینه خمینی شهر بوده است. این نوع پخت باقالی و استفاده از آن به عنوان صبحانه مخصوص این منطقه است و تنها در بعضی مناطق که زبان ولاتی دارند مثل خورزوق آنرا می شناسند.

طرزتهیه:

لپه های باقالی را شسته و روی شعله ملایم می پزند. هنگام پخت نمک، زردچوبه، فلفل، گلپر و آویشن به آن اضافه می کنند. پس از آنکه لپه های باقالی پخته و به اندازه کافی نرم شد، با گوشت کوب و یا مخلوط کن آنها را له می کنند. در صورت سفت بودن کمی آب گرم اضافه و در صورت رقیق بودن حرارت می دهند. باقالی را با آویشن و شکر و یا عسل هنگام صبحانه میل می کنند. برخی نیز به ان روغن اضافه میکنند.

نوشتن دیدگاه