یکشنبه, 16 ارديبهشت 1403 Sunday 5 May 2024 00:00

به نقل ازكنگره ي سرداران و 2300 شهيد شهرستان خميني شهر، 

        سید ابوالفضل موسوی

 زاد روز: اول فروردین 1327

شهادت:  15 شهریور 1360

تحصيلات: حوزوی

محل شهادت: خیابان شریعتی خمینی شهر /ترور

عناوین:

کنشگر مذهبی، انقلابی و عمرانی

مجاهدات:

  • تاسيس صندوق قرض الحسنه حضرت حجت (عج)
  • تبلیغ دینی و انقلابی در شهرهای مختلف قبل از انقلاب
  • فعالیت در كميته انقلاب اسلامی، جهاد سازندگي و بسيج
  • عضو شوراي محله اندآن و شورای مركزی شهر
  • فعاليت های عمرانی عام المنفعه

 

شرح حال:

 پس از گذراندن تحصيلات دوران ابتدايي بخاطر علاقه به علوم ديني در حوزه ي علميه ثبت نام كرد. مدت 2 سال در مدرسه مشكوه به كسب دانش پرداخت و پس از آن به شهر مقدس قم عزيمت نمود. بعد از قيام پانزدهم خرداد 42 به رهبري امام خميني (ره) كه با يورش وحشيانه عوامل رژیم ستم شاهي به مدرسه فيضيه و تعطيل شدن آن همراه بود به اصفهان بازگشت.


فعاليت هاي قبل از انقلاب
وی بعد از بازگشت به خميني شهر همزمان با ادامه تحصيل در مدارس علميه فعاليت هاي مذهبي €" فرهنگي خود را شروع كرد. با همكاري افراد دلسوز و متعهد اقدام به تشكيل و تأسيس مؤسسه حجتيه نمودند. بعد از مدتي با تمام كارشكني افراد مرتجع، صندوق قرض الحسنه حضرت حجت (عج) را تأسيس نمودند. اين فعاليت ها ايشان را از رسالت اصلي خويش كه تبليغ و ترويج فرهنگ اسلامي بود، غافل نكرد. براي انجام اين تكليف در ماههاي محرم، صفر و رمضان در سال هاي مختلف به عنوان مبلغ به شهرهاي اراك، اهواز، آبادان و بندرعباس اعزام گرديد. در طول سالها در مجالس و محافل مختلف به روشنگري و افشاگري عليه رژیم طاغوت مي پرداخت.
همزمان با اوج گيري اعتراضات مردمي عليه رژيم طاغوت همراه با ديگران مبارزات خود را علني نمود. در اكثر مجالس و تظاهرات هاي مردمي در سطح شهر فعالانه شركت و با سخنراني به افشاگري عليه رژيم وقت مي پرداخت.


فعاليت هاي بعد از انقلاب
با پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي در سال 1357 ايشان از روحانيوني بود كه در كميته انقلاب فعاليت مي كرد. تلاش هاي خستگي ناپذير او و ديگران  در مبارزه با عوامل ضد انقلاب باعث خنثي شدن توطئه هاي دشمنان انقلاب و ايجاد امنيت و آرامش گرديد. بعد از تشكيل جهاد سازندگي مدتي به عنوان مسئول كميته فرهنگي اين نهاد فعاليت نمود. با تشكيل شوراها به عضويت شوراي محله اندوان در آمده و با نشان دادن لياقت و كارآيي به عنوان عضو شوراي مركزي شهرستان انتخاب شد. از فعاليت هاي ديگر او با همكاري ديگران ساخت راه هاي صحرايي براي كشاورزان، ساخت مدرسه ابتدايي رضوان و مدرسه راهنمايي شهيد حسن كريمي بود.
افرادی که با ایشان آشنا بودنداو را فردي صبور، خوش برخورد، وظيفه شناس و داراي همتي بلند توصيف مي كنند. با تشكيل بسيج به فرمان رهبر انقلاب اسلامي ، به عنوان مربي عقيدتي در كلاس هاي سطح شهر به تدريس و آموزش اخلاق اسلامي پرداخت. به تقاضاي دوستان و احساس وظيفه، براي اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در دانشگاه صنعتي اقدام كرد و بعد از نماز به ارشاد حضار مي پرداخت. او كه عمر خود را عاشقانه و با اخلاص در راه ترويج و تبليغ فرهنگ اسلامي گذرانده بود و هدفش جلب رضايت خداوند متعال و آرزوي وصال معبود بود در تاريخ 15 شهزیور 1360هنگام بازگشت از دانشگاه صنعتي بعداز اقامه نماز، توسط مزدوران سازمان منافقين در خيابان شريعتي شهرستان با ضرب گلوله با شهادت رسيد و بعد از سالها مجاهدت به وصال خويش نائل گرديد.


قسمتی از وصیت نامه ی شهید
پدر و مادر؛ هر چند كه می دانم چه رنجها و چه زحمتهایی را در دوران كودكی و نوجوانی برایم كشیده اید و چه آرزوهایی برای من دارید اما در اینجا 2 صف است؛ صف حق و صف باطل. كه هر مسلمان باید با باطل مبارزه كند و طرفدار حق باشد. تا به یاری خدا به آرزویی كه دارد یعنی بهشت، برسد. مبادا كسی شما را سرزنش كند كه چرا ابوالفضل را به كشتن دادید! چون خودم اینگونه مردن را خواستم و مرگ سرخ را بر زندگی ننگین ترجیح می دهم. شهادت یك نوع باختن نیست بلكه یك فوز عظیم است.
والسلام

اطلاعات بیشتر از مطالب مرتبط

نوشتن دیدگاه