website logo
تاریخچه ها
شخصیت ها
بناهای مذهبی
میراث ناملموس
جاذبه های طبیعی
فضای سبز گردشگری
مراکز علمی
مراکز فرهنگی
منابع

تا دهه 30 آبگوشت، قرمزه، آبرمی ، کباب شامی،دمپختی،نخودآب،گوشت به وسیب در برنامه غذای مردم سده جا داشت . غذاها به ندرت سرخ می شدندو از برنج خیلی کم استفاده می شد وحبوبات به وفور درغذاها استفاده می شدولی در این سالها
به تدریج غذاهای دیگری مانند کتلت و...به دست پخت زنان این دیار اضافه شدکه بیشتر از طریق خانمهای که شوهرانشان در خوزستان کار می کردند وفصل گرما به زادگاه خود برمیگشتند به زنان بومی آموزش داده می شد.


منبع: گفتگو با زنان سالمند،شاهزاده نعمتی، محترم قاسمی وام لیلا محمدی