website logo
تاریخچه ها
شخصیت ها
بناهای مذهبی
میراث ناملموس
جاذبه های طبیعی
فضای سبز گردشگری
مراکز علمی
مراکز فرهنگی
منابع

در این سال یک مغازه نانوای درمغازه های تکیه گاردر، ابتدای کوچه سرای قنادیها توسط شخصی بنام حسین شاهین دایر شد .وی شاطری از نجف آباد برای پخت نان آورده بود.مردم این نوع نان را که در مغازه هاپخته وعرضه می شد، نان شهری اسم گذاری کردندکه به لحاظ اندازه وشکل وضخامت با نان محلی سده متفاوت بود، نان شهری بر اساس هر(پنجاه) معادل 800 گرم قیمت گذاری شده بود. پس از این مغازه یک نانوای دیگری توسط مهدی حاج علی اکبری در همان حوالی تاسیس شد. تا قبل ازاین مردم سده در خانه ها توسط زنان ،نان می پختند.نان های اصیل سده حجیم وسبوس دار است.


منابع :
عبدالله شاهین ومصطفی حاج علی اکبری