website logo
جغرافیای طبیعی و سیاسی
تاریخچه ها
شخصیت ها
میراث ملموس
بناهای مذهبی
میراث ناملموس
جاذبه های طبیعی
نهادها
فضای سبز گردشگری
مراکز علمی
مراکز فرهنگی
منابع

اشکنه از جمله غذاهای اصیل ایرانی است. این غذا قدمتی طولانی دارد و معمولا با نان میل می شود.
انواع اشکنه:

اشکنه اوجز، اشکنه اودوغ • اشکنه سیب زمینی، اشکنه پیاز، اشکنه سیب زمینی پیاز، اشکنه گوشت یا قرمه، اشکنه سرکه یا شیره، اشکنه ماست، اشکنه کشک ، اشکنه آلوچه، اشکنه آلبالو، اشکنه قروت، اشکنه گردو، اشکنه ماش، اشکنه اسفناج، اشکنه تخم‌مرغ

در خمینی شهر و پیشینه آن بیشتر اشکنه تخم‌مرغ پخته می شود

روش پخت:
اول پیازها را بشویید و با یک چاقو مناسب خرد کنید و سپس در یک قابلمه آن را سرخ کنید.
وقتی که پیاز ها طلایی شدند. آرد و شنبلیله را به آن اضافه کنید و مقداری آن را تفت دهید. و در آخر کار زردچوبه را اضافه کنید.
سپس ۳ تا ۴ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و آن ها را کاملاً هم بزنید.وآنها را به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید و پشت سر هم  آن را یا یک قاشق هم بزنید. تخم مرغها را می توان بدون بهم زدن درسته به محتوای قابلمه اضافه کرد.
مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و بعد از پنج دقیقه میزان فلفل و نمک را امتحان و تنظیم کنید. پس از کمی قل خوردن اشکنه حاضر است.