website logo
جغرافیای طبیعی و سیاسی
تاریخچه ها
شخصیت ها
میراث ملموس
بناهای مذهبی
میراث ناملموس
جاذبه های طبیعی
نهادها
فضای سبز گردشگری
مراکز علمی
مراکز فرهنگی
منابع

صبحانه ای است که پختن آن روزگاری شغل اصلی بعضی افراد در محل های مختلف پیشینه خمینی شهر بوده است. این نوع پخت باقالی و استفاده از آن به عنوان صبحانه مخصوص این منطقه است و تنها در بعضی مناطق که زبان ولاتی دارند مثل خورزوق آنرا می شناسند.

طرزتهیه:

لپه های باقالی را شسته و روی شعله ملایم می پزند. هنگام پخت نمک، زردچوبه، فلفل، گلپر و آویشن به آن اضافه می کنند. پس از آنکه لپه های باقالی پخته و به اندازه کافی نرم شد، با گوشت کوب و یا مخلوط کن آنها را له می کنند. در صورت سفت بودن کمی آب گرم اضافه و در صورت رقیق بودن حرارت می دهند. باقالی را با آویشن و شکر و یا عسل هنگام صبحانه میل می کنند. برخی نیز به ان روغن اضافه میکنند.