یکی از جاذبه های خمینی شهر که هنوز بقایایی از آنها باقی مانده است، درختان چنار در حاشیه نهرها و جویهای آب است. این شرایط در حریم باغ ها و زمین های کشاورزی کوچه باغ هایی زیبایی را به وجود آورده است.
درخت چنار عمری طولانی دارد که گاه به چند قرن میرسد. ارتفاعش تا 20 متر هم ذکر شده است. شاخه ها انبوه و سایه انداز دارد و چوبش در نجاری استفاده میشود و در صورت کفبر شدن دوباره رشد میکند. بعضی این چنارها عمر طولانی داشته و قطر زیادی پیدا کردهاند.
درختان چنا ر روزگاری در اطراف نهرها و جوی های شهر و نیزکوچه باغ های آن دست در دست هم سر به فلک کشیده بودند که امروزه کمتر از آنها خبری هست چنارهای کهن و قطور دنبال نهر گاردر به خصوص مقابل مساجد گاردر و علیاکبر، اطراف مادی اسفریز در دوشنبه بازار و درمحکمه و... از آن جمله بودند. (نامی) در یادداشت هایی خود در خصوص چنارهای محله کوشکباج چنین نوشته است:
«از فراز فرود آمدم و قناتها را دیدم در هم پیچیده چون دانه های تسبیح و هزار سنگ قامت کشیده پاسبان بودند و بعد، مادی و آبادی و در لب مادی هزاران چنار در برابر گزند گردباد سینه پر کرده تا گرد بر گرده آبادی نیاید. در آن سوی مادی دروازه است این سوی دروازه بیابان و آن سوی دروازه خیابان است......از مادی تا نمازخانه اوروسی صد چنار هزار ساله است. کهنه چنار کوشکباج گرچه از درون سوخته، اما سرش سبز است.»