نام:
سید ابراهیم بن سید حسن بن شاهزاده عبدالله بن امام موسی بن جعفر (ع)
نشانی:
خمینی شهر خیابان ولیعصر یا بلوار منتظری کوچه درب سید
تاریخچه:
امام زاده سید ابراهیم(درب سید) که با سه نسب، به امام حسن (ع) می رسد دارای شجره نامه نمی باشد.
امام زاده سید ابراهیم(درب سید) با سه نسب، به امام حسن (ع) می رسدولی دارای شجره نامه نمی باشد.
تاریخ های حک شده روی سنگ هایی از مقبره ها نشان دهنده زمان صفویه و قدمت 300 ساله به بالا دارد می باشد. امامزاده سید ابراهیم دارای گنبدی خشتی و گلی بوده که حدود سال 70 با همکاری اداره اوقاف تخریب و از نو بازسازی شده است و سالن جدیدی با مساحتی مناسب حدود 5 سال پیش با نظارت دفتر طرح مدیریت استان شروع به ساخت شد که از ابتدا تاکنون زبره کاری آن انجام شده و در حال حاضر ظریفکاری آن توسط استاد یدالله رحیمی در حال اجرا می باشدضریح چوبین امامزاده با بکه های فلزی به ابعاد ۳×۱٫۵ از ۳۵ سال پیش روی سنگ مزار امامزاده نصب گردیده است. شجره نام این امامزاده شریف ۵۰ سال پیش در اثر آتش سوزی از بین رفته است و اهالی ایشان را به حضرت موسی بن جعفر (ع) نسبت می دهند.
ساختمان قدیم امام زاده اتاقکی ۴×۳ بوده و ضریحی چوبین داشته که در اوایل انقلاب به همت اهالی و هیات امنا و اداره اوقاف بنای جدید با گنبد دو لایه فلزی ساخته شده است.
گنبد دو پوش امامزاده از سطح زمین حدود ۲۵ متر ارتفاع داشته و کاشی کاری فیروزه ای رنگی روی آن نقش بسته است.
مساحت کل امامزاده به اضافه مسجد و ۲ رواق قدیم که بصورت آیینه کاری و نقاشی به سبک دوران صفویه نقاشی و آذیین شده حدود ۵۰ متر مربع بود ولی در دهه 1390 سالن جدیدی با مساحتی مناسب با نظارت دفتر طرح مدیریت استان در جوار امامزاده ساخت شد. ظریفکاری این سالن توسط استاد یدالله رحیمی انجام گرفت. در نیمه دوم دهه 1390 تصمیم به ساخت ضریح جدید حرم گرفته شد ضریح نو به ابعاد 1 متر و 75 سانتیمر در 2 متر و 40 سانتیمتر از جنس چوب است که با هزینه ای بالغ بر 650 میلیون تمام مراحل ساخت آن توسط سازندگان اصفهانی اجرا و در شهریور 1396 نصب گردید.
همجوار امامزاده گلزار شهدا و قبور اموات می باشد که قدمتی 300 ساله به بالا دارد ،مقبره سید زین الدین علی معروف به آقا علی سید فرزند مرحوم سید محمد جعفر که با سی واسطه به حضرت اما صادق (ع) می رسد و از شاگردان علامه جعفری بوده و در فتنه افاغنه از اصفهان به سده می آید و جد تمام سادات دیباجی می باشد به چشم می خورد که در سال 1103 (ه.ش) متولد و در سال 1183 (ه.ق) به رحمت ایزدی پیوسته است.