دکترسید حسین لقمانی خوزانی
زاد روز: آبان سال 1330
تحصیلات:
کارشناسی شمی دانشگاه اصفهان، سال 1354
کارشناسی ارشد شیمی دانشگاه تربیت معلم، سال 1356
دکتری شمی دارویی دانشگاه براد فورد انگلستان، سال 1368
عناوین: استاد دانشگاه، مولف، فعال اجتماعی.
سوابق علمی و اجرایی:
عضو شورای دانشگاه اصفهان.
ریاست دانشکده شبانه دانشگاه اصفهان.
مدیر گروه شیمی و رییس جهاد دانشگاهی دانشکده علوم.
پایهگذار و عضو شورای سه نفره جهاد سازندگی خمینیشهر.
عضو منتخب شورای هماهنگی محلات خمینیشهر در شورای شهر.
عضو فعالان جامعه اسلامی استادان اصفهان.
مروری بر زندگی
سیدحسین لقمانی خوزانی، در سال 1330 در سده جشم به جهان گشود، پدرش دکتر سیدمحمدعلی و مادرش رباب بیگم بود. وی تحصیلات ابتدایی خود را در دبستان اسلامی و تحصیلات متوسطه را در دبیرستان ابنسینا طی کرد.
بعد از اتمام تحصیلات متوسطه یک سال به عنوان کارمند بانک صادرات استان به کار مشغول و در سال 1350-1349 در رشته شیمی دانشگاه اصفهان پذیرفته شد. دوران دانشجویی او مصادف با اوج مبارزات دانشگاهی بود و همراه با بقیه دانشجوها در فعالیتهای انقلابی و اسلامی شرکت داشت وبه همین دلیل در این دوران سه بار از طرف ساواک احضار شد. در بهمن ماه 1354 در آزمون کارشناسی ارشد شیمی مدرسه عالی پارس، دانشگاه تربیت معلم پذیرفته و در این دوره نیز که تا خردادماه 1357 به طول انجامید همراه دانشجویان در فعالیتهای انجمن اسلامی دانشکده در روند به ثمر رساندن انقلاب اسلامی و برنامههای مسجد قبا و حسینیه ارشاد شرکت داشت. از سال 1357 به استخدام گروه شیمی دانشگاه اصفهان درآمد و به تدریس و تحقیق مشغول گردید.
در سال 1364 جهت ادامه تحصیل عازم انگلستان شد و در سال 1368 پس از اخذ درجه دکترای تخصصی در رشته شیمی دارویی از دانشگاه براد فورد انگلستان به کشور مراجعت و به فعالیت علمی تحقیقی خود در دانشگاه اصفهان و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد.
دکتر لقمانی از سال 1357 تا 1386 در دانشگاه اصفهان به تدریس و تحقیق و نیز امور اجرایی اشتغال داشت و در سال 1386 به مرتبه استادی ارتقاء یافت.
حاصل کار دکتر سیدحسین لقمانی خوزانی در دانشگاه اصفهان تربیت 12 دانشجوی دکترا، 32 دانشجوی کارشناسی ارشد و بیش از 50 مقاله علمی در مجلات بین المللی (ISI) میباشد. تحقیقات وی روی سنتز و مطالعه ساختمان ترکیبات دارویی متمرکز بوده است
در این مدت علاوه بر تدریس در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به فعالیتهای جانبی زیر نیز اشتغال داشته است.
عضو فعالان جامعه اسلامی استادان اصفهان از بدو تاسیس تا سال 1374
سرپرستی امور دانشجویان دانشکده علوم دانشگاه اصفهان در سالهای 1358 و 1359
رییس دانشکده علوم دانشگاه اصفهان در سال 1359
مدیر گروه شیمی و رییس جهاد دانشگاه دانشکده علوم و عضو شورای دانشگاه اصفهان در سالهای 60 و 61
رییس دانشکده شبانه دانشگاه اصفهان در سالهای 62 و 63
مدیرگروه شیمی دانشگاه اصفهان در سالهای 68 و 69 و 70
ریاست دانشکده علوم و عضو شورای دانشگاه.
دکتر لقمانی علاوه برفعالیت در عرصه علم و دانش به عنوان یک فعال اجتماعی به خصوص در اوایل انقلاب هرکجا نیاز بود وارد عمل میشد. سوابق وی در این زمینه عبارتند از:
تحویلگیری و نظارت بر توزیع سوخت همایونشهر در دوران حکومت نظامی سال 1357
عضو فعال کمیته انقلاب اسلامی مستقر در شهربانی خمینیشهر در سال 1358
پایه گذار و عضو شورای سه نفره جهاد سازندگی خمینیشهر در سالهای 59 و 60
عضو شورای همیاری محله بوستان سهم، خمینیشهر و عضو منتخب شورای هماهنگی محلات خمینیشهر در شورای شهر و دبیری شورای شهر از سال 1359 تا سال 1361.
دکتر لقمانی در سال 1353 با سرکار خانم فروغ شرفی مربی بهداشت مدارس ازدواج کرد که ماحصل این ازدواج چهار فرزند، نوشین لقمانی کارشناسی ارشد زبان انگلیسی و معلم زبان انگلیسی، حورا لقمانی دارای دکترای ژنتیک از دانشگاه هانور آلمان پست دکترا در دانشگاههای توبینکن آلمان برتیش کلمبیا کانادا، بیتا لقمانی کارشناس ارشد روانشناسی از دانشگاه یزد، سیدطه لقمانی کارشناس رشته عمران از دانشگاه نجفآباد میباشند.