چاپ


نام:                                                      کوفته خشخاشی

مواد لازم برای 6 نفر:

خشخاش:                                               ربع کیلو


سبزی (تره، گشنیز، جفری و تلخون):             1 کیلو


بلغور گندم:                                             نیم کیلو


کشمش:                                                 به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:
خشخاش را ریگ شور کرده و از پارچه توری یا الک رد می کنیم تا مواد زائد آن جدا شود. بعد از اینکه خشک شد اصطلاحا آن را بو می دهیم در حدی که رنگش به قهوه ای تغییر نکند و تنها بوی خامی آن گرفته شود چراکه خشخاش فورا می سوزد. خشخاش و سبزی را در هونگ دستی یا برقی ریخته و می کوبیم البته به این نکته توجه کنیم که سبزی این نوع کوفته نباید له بشود و لازم است کمی درشت باشد و به چشم بیاید. بعد از اینکه خشخاش و سبزی را تا حدی کوبیدیم بلغور گندم را اضافه می کنیم چراکه لازم است بلغور در این غذا حالت زبر داشته باشد و پودر نرم نباشد. بعد از کوبیدن، کشمش را به صورت خام اضافه می کنیم. کوفته ها را به اندازه دلخواه درآورده و در آب می اندازیم. آب که به جوش آمد دم می گذاریم.

 

نکته:                                                   چربی این غذا ناشی از روغنی است که خشخاش پس می دهد.


با تشکر از خانم ام لیلا محمدپور