نام : احمد غفورزاده
تخلص: استاد طلايي
تاریخ تولد: 13 فروردين 1308 شمسي
محل تولد: خمینی شهرورنوسفادران
درگذشت: 23 فروردين 1381
آرامگاه: امامزاده سید محمد
کودکی وتحصیلات:
تحصيلات خود را در دبستان هاي هما و اسلامي زير نظر استاد ابراهيم همايي برادر علامه جلال الدين همايي به پايان رساند و مقدمات عربي و تعليم خط را در مكاتيب قديم فرا گرفت. از 14 سالگي سرودن شعر را شروع كرد و در سال 1328 به انجمن هاي ادبي اصفهان راه يافت و در مكتب صغير اصفهاني به كسب فيض پرداخت
اهم فعالیتها:
فعالیت های استاد طلایی رامیتوان به چندین حوزه تقسیم کرد که برشمرده می شود.
مطبوعاتی:
از سال 1329 شمسي همكاري خود را با جرايد و مطبوعات تهران، اصفهان و شهرستان ها آغاز كرد.
اين همكاري ابتدا با مجله فكاهي "ماه" به مديريت اسداله شهرياري و سپس با روزنامه فكاهي-انتقادي "چلنگر"، روزنامه "توفيق" و همچنين روزنامه "اصفهان" به صاحب امتيازي نويسنده بزرگ اميرقلي اميني و روزنامه هاي "هاتف"، "شمع حقيقت"، "مكرم" و "اوليا"و نيز روزنامه "نويد اصفهان" به سرپرستي دكتر صلواتي بوده است كه با اين همكاري تنگاتنگ و مستمر با جرايد توانست قسمت قابل توجهي از آثار خود را به جامعه شعر و ادب تقديم كند.
تاسیس انجمن ادبی:
استاد طلايي در فروردين 1339 با همفكري و همت جمعي از نويسندگان، شعرا و هنرمندان اصفهان به ويژه برادر) انجمن ادبي و هنري سعدي اصفهان را تاسيس كرد كه از آن زمان تا كنون به شكل هاي مختلف - ثابت و سيار- در منزل شخصي استاد يا ساير اعضا تشكيل شده است.
فعالیتها ی سیاسی
وي در دهه 40 به دليل سرودن اشعار آزادي خواهانه و نيز اشعار تند سياسي در قالب فكاهي، توسط ساواك دستگير شد و شش ما ه در زندان قزل حصار تهران حبس گرديد و با مرحوم طالقاني هم بند بود.
تالیفات:
استاد بجز دیوان اشعار کتب تحقیقی و مقالات متعددی از جمله درباب گویش ولاتی نگارش کرده اند که متاسفانه تعدادی از آنها چاپ نشده است .
حاج احمد غفورزاده بعد از 50 سال سابقه خدمت به فرهنگ و ادب اين مرز و بوم در 23 فروردين 1381 دعوت حق را لبيك. وی بنا بر وصيتش در دامنه كوه سيدمحمد در جوار آرامگاه برادرش، استاد قيام به خاك سپرده شد. گفتني است كه يكی از خيابان هاِی شهر به نام استاد طلايی است.